Temel Özel Harekat Kursu Başvuruları 2010

Admin | 6/25/2010 | 0 yorum

50 bin yeni eleman alımı yapılacaktır

Tıklayın, formu doldurun, Amerika'da çalışma fırsatı yakalayın

Yurt dışında çalışma fırsatı için formu doldurun

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı tarafından 81 il emniyet müdürlüğüne gönderilen genelgede, ”39. Dönem Temel Özel Harekat Kursu” açılmasının planlandığı kaydedildi. Başkan Vekili Cahit Cemil Yurtseven’in imzasıyla yayınlanan duyuru çerçevesinde, özel harekat kursuna katılacak personelin şartları belirlendi.

Kimler alınacak

Buna göre, rütbeli personel için komiser sınıfından yaşı 32′den büyük olmayanlar özel harekat kursuna katılabilecek. Polis memurları 28 yaşından büyük olmayacak. Memurlar, özel harekat temel eğitimleri ve görev şartlarının gerektirdiği fiziki ve sağlık şartlarını taşıyacak.

Olumsuz sicili bulunmayanlar alınacak

Özel harekat kursuna katılmak isteyen personel son üç yıl içerisinde kıdeme cezası almamış, son üç yıl içerisinde olumsuz sicili bulunmayanlar arasından seçilecek. Özel harekata başvuracak personelin asaleti tasdik edilmiş olacak. Ayrıca daha önce özel harekat biriminden ya da kursundan ilişiği kesilen personel kursa başvuramayacak.

Kursa başvuran personel dört aşamalı spor testine tabi tutularak mülakat yapılacak. Kursa başvurular 30 Haziran tarihine kadar yapılabilecek.

Halen Özel Harekat Daire Başkanlığı bünyesinde 6 bine yakın personel bulunuyor. Bu personel Doğu, Güneydoğu bölgeleri başta olmak Ankara, İstanbul, İzmir ile bazı merkezlerde görev yapıyor. Özel harekat mensupları ayrıca Bağdat Büyükelçiliği’nin de korumasını yürütüyor.

Tıklayın, formu doldurun, Amerika'da çalışma fırsatı yakalayın

Etiketler: , , , , , , ,

Yazı Beğendiysen Paylaş ya da Gönder

0 yorum

1.Yazıyla veya siteyle ilgili yorumlarınızı yazabilir, sorularınızı iletebilirsiniz.

2.Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu sahipsiz bırakmayın

En Çok Okunan Yazılar