Aksaray Mercedes Fabrikası İşçi Alımı - İş Başvurusu

Admin | 5/25/2010 | 0 yorum

50 bin yeni eleman alımı yapılacaktır

Tıklayın, formu doldurun, Amerika'da çalışma fırsatı yakalayın

Yurt dışında çalışma fırsatı için formu doldurun

“Doğru işe doğru insan” felsefesi ile örtüşen bir işe alım süreci yürüterek, hem aday hem de şirketimiz için uzun vadeli verimli ve etkin bir “kazan-kazan” ilişkisi oluşturmayı amaçlamaktayız. Aradığımız tüm pozisyonlar için gerekli ortak özellikler başarılı bir öğrenim geçmişi, iyi düzeyde yabancı dil bilgisi ve gelişmiş sosyal yetkinlikler olarak tanımlanabilir.

Tüm adaylarımızda aradığımız bir diğer önemli koşulu ise şirketimize ve çalışmak istenilen fonksiyona yönelik yüksek ilgi ve motivasyon olarak ifade edebiliriz. Adayların kişisel değerleri ve hedeflerinin de yüksek performans kültürümüz ve tutku, saygı, disiplin ve dürüstlük’ten oluşan değerlerimiz ile örtüşmesi bir diğer öncelikli beklentimizdir.


İnternet sitemiz aracılığıyla gerçekleştireceğiniz başvurunuzun İnsan Kaynakları uzmanlarımıza ulaşması ile birlikte seçme/yerleştirme sürecimize adım atmış olursunuz. Başvurunuz ilk adımda uzmanlarımız tarafından incelenecek ve mevcut boş pozisyonlar çerçevesinde değerlendirilecektir. Eğer başvurunuz pozisyonun gerektirdiği yeterliliklerle örtüşüyorsa, en kısa zamanda karşılıklı tanışma imkanı sağlanacaktır. Ayrıca yukarıda belirtilen genel profile uyan başvurular portföyümüzde tutulacak ve gelecekteki ihtiyaçlar çerçevesinde tekrar değerlendirilebilecektir.

Adaylarımızı bire-bir görüşme, yapılandırılmış mülakat, çeşitli sayısal-sözel yetenek ve algılama testleri ve değerlendirme merkezi uygulamaları ile değerlendirmekteyiz. Aranılan pozisyonun iş tanımından hareket ederek ve tüm Daimler AG şirketlerinde geçerli olan LEAD yetkinliklerine yönelik tanımlanmış anahtar davranış kriterlerinin ölçümlendiği uygulamalar ile adaylar, uzman çalışanlarımız tarafından sistematik ve objektif bir değerlendirme sürecinden geçmektedirler.

Hakkında:

Mercedes-Benz Türk’ün Aksaray ilindeki kamyon fabrikası 1986 yılında üretime başladı. Aradan geçen sürede bu fabrikada üretilen 90.000 adedi aşkın çeşitli tonajlarda kamyon öncelikle iç pazarda satılmıştır.

Günümüzde yaklaşık 1.350 çalışanı olan Aksaray Kamyon Fabrikası’nda
  • hafif sınıf kamyonlar ATEGO 1215 C ve ATEGO 1517 C,
  • ağır sınıf nakliye araçları AXOR 3228 C, AXOR 3240 C, AXOR 2523 C, AXOR 2528 C, AXOR 2628 CL, AXOR 2640 CL
  • çekiciler AXOR 1835 LS ve AXOR 1840 LS
  • inşaat araçları AXOR 3028 B/K, AXOR 2528 K/KL, AXOR 1823 K, AXOR 1828 K, AXOR 3440 K, AXOR 4140 B
  • Unimog 4000 tipi araçlar üretilmektedir.

Tıklayın, formu doldurun, Amerika'da çalışma fırsatı yakalayın

Etiketler: , , , , ,

Yazı Beğendiysen Paylaş ya da Gönder

0 yorum

1.Yazıyla veya siteyle ilgili yorumlarınızı yazabilir, sorularınızı iletebilirsiniz.

2.Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu sahipsiz bırakmayın

En Çok Okunan Yazılar