İkinci KEY Ödemeleri (son durum)
50 bin yeni eleman alımı yapılacaktır
Tıklayın, formu doldurun, Amerika'da çalışma fırsatı yakalayın
Yurt dışında çalışma fırsatı için formu doldurun

Kamuoyunda KEY olarak bilinen Konut Edindirme Yardımı hesaplarının ikinci ödemesine ilişkin çalışmalarda, liste teslim süresi 28 Haziran itibariyle doldu. Kamu kurumları ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, ikinci KEY ödemesinden yararlanacak olan kişilerin listelerini Tasfiye Halindeki Emlak Bankası’na teslim etti.
İKİ AY İÇİNDE HESAPLANACAK
Hesaplama işlemini Ankara’daki KEY Merkezi gerçekleştirecek. Yetkililer, hesaplamaların bu kez daha kısa zamanda tamamlanacağını bildirdiler. Hesaplamaların iki ayda tamamlanması planlanırken, ödeme için listeler Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na gönderilecek.
İkinci KEY ödemesi kapsamında hak sahiplerine yapılacak tutarları hesaplayacak olan Tasfiye Halindeki Emlak Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, uzmanların vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle çalışmalarını sağlıklı sürdüremediğinden şikayet etti. Sayın ‘Birçok hak sahibi bilgi almak için KEY Merkezi’ne geliyorlar. Hak sahiplerinden ricamız, hesaplamalar tamamlanıncaya kadar merkeze gelmemeleridir’ dedi.
Tıklayın, formu doldurun, Amerika'da çalışma fırsatı yakalayın
Etiketler: 2009 key listesi, ikinci key hesaplaması, ikinci key ödemeleri, key, key listesi, konut edinme yardımı, sonuçlar
Yazı Beğendiysen Paylaş ya da Gönder




0 yorum